GlansGarant - Meerjarig onderhoud 

GlansGarant
Ten behoeve van planmatig onderhoud heeft ons bedrijf zich aangesloten bij de GlansGarant organisatie. GlansGarant is is een organisatie die Onderhoudsconcepten bedenkt, ontwikkelt en uitvoert, middels haar landelijk dekkend netwerk van onderhoudsbedrijven, waarbij het belang van de eigenaar/ beheerder of van b.v. besturen van Verenigingen Van Eigenaren steeds op de eerste plaats komt te staan en waarbij de kosten altijd tot een minimum beperkt worden.

GlansGarant- Meerjarig onderhoud
GlansGarant is in staat u voor het schilder onderhoud aan uw onroerend goed een meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) aan te bieden. Het voordeel van een MJOP is dat u onderhoudskosten voor langere perioden inzichtelijk krijgt en niet voor grote financiŽle verrassingen komt te staan omdat u vrij exact weet welke kosten u door de jaren heen dient te reserveren. Deze kosten zijn vervolgens indien van toepassing eenvoudig te vertalen naar b.v. maandelijkse servicekosten. Ook de uitvoering van het onderhoud kan vanuit het GlansGarant-netwerk van onderhoudsbedrijven uitstekend ingevuld worden. Ook de uitvoerende bedrijven kunnen betaald worden d.m.v. maandelijkse vaste abonnementsbedragen.
De voordelen van een Meerjaren Onderhoudsplan zijn:

  • Garantie voor optimale, kwaliteit en zekerheid door onafhankelijk toezicht, controle en beheer.
  • Wij werken met hooggekwalificeerd personeel en onze producten zijn minder milieubelastend.
  • Wij bieden u een doorlopende garantie.
  • Geen financiŽle verrassingen door het vaste maandbedrag voor het onderhoudsabonnement, behoudens eventuele BTW-wijzigingen.
  • Het abonnement is altijd opzegbaar dus niet alleen bij verkoop van uw onroerend goed.
  • De goede staat van onderhoud zorgt bij eventuele verkoop voor extra waarde!
  • Het abonnement is desgewenst modulair uit te breiden.
  • De landelijke GlansGarantorganisatie (meer dan 2.500 vaklieden!) biedt ťťn loket en gemak.

Wilt u meer informatie over GlansGarantdan kunt u hier klikken om de website van GlansGarant te bekijken.